donderdag 12 augustus 2010

Rex is jarig vandaag!

Vandaag is Rex 2 jaar geworden!!! We hebben voor hem gezongen en hij heeft wat extra lekkers gekregen...... We kunnen echt merken dat hij goed gegroeid is en dat hij nog sterker en breder is geworden. Ook als hij speelt met jongere honden lijkt hij nu duidelijk wat rustiger en gaat hij op een gegeven moment zijn eigen gang. We zijn nog steeds erg blij met hem en merken dat hij een zeer positieve invloed heeft op Rebecca. Ik moet er niet aan denken dat er wat met hem zou kunnen gebeuren dus zijn we heel voorzichtig met hem.

We zijn heerlijk op vakantie geweest vlakbij het bos en daar genoot hij ontzettend van, al die dierengeuren en geluiden en natuurlijk lekker loslopen! Ook zijn nieuwe vriendje Eddie was erbij en samen hebben ze heel wat afgedold die week. Eddie is een labradoodle van ongeveer 1 jaar oud en duidelijk nog in de kleuterfase en soms nogal ondeugend. Ook wilde hij constant spelen met Rex en die vond het allemaal wel best en stond soms zelf te drinken met Eddie op zijn nek!
Het is voor de honden een heerlijke week geweest en Rebecca ging voor het eerst zelf met Rex op stap, ze liepen samen lekker rond over het park. En ze was erg trots als mensen haar hond mooi vonden en dan maakte ze ook een praatje, wat voor haar heel belangrijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten