maandag 9 februari 2009

1e Trainingsweekend 6-8 Februari

En toen was het eindelijk zover Rebecca mocht gaan trainen met de honden. Het is de bedoeling dat we de komende maanden elke maand een weekend naar Friesland gaan. Rebecca logeert bij Hulphond Friesland en gaat dan trainen met de honden die er zijn en wordt er bekeken welke hond het beste bij haar past. Ook leert ze alle basisvaardigheden die nodig zijn om voor een hond te kunnen zorgen. Dit vind ze helemaal geweldig want ze is eigenlijk al haar hele leven dol op dieren geweest. Ook op Melief het hondje van haar zus Roos, dat is haar grootste vriendin maar die gaat binnenkort het huis uit omdat ze gaat trouwen en dan neemt ze Melief mee.

Als Rebecca een weekend gaat logeren, gaan Pappa en Mamma naar Bed&Breakfast "de Merelhof" in Harkema (Friesland) waar het echt heerlijk is!
Ook zullen wij enkele trainingsdagen moeten volgen om te weten hoe we moeten omgaan met de Therapie hond.

Rebecca mocht vrijdags uitkiezen welke hond er bij haar mocht slapen op de kamer en ook de volgende nacht mocht ze weer kiezen wie er bij haar mocht slapen. Ze heeft heerlijk geslapen en medewerkster die ook op de kamer sliep heeft haar s'nachts hele verhalen horen vertellen tegen de hond. Dat is zo goed om te horen!

2 opmerkingen:

  1. Hoi!

    Wat leuk om deze blog te lezen! Ik hoop dat de Therapiehond Rebecca (en jullie natuurlijk ook ;-) ) zal helpen.
    Liefs
    Alette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. anita wat ben jij een stom wijf ik heb zelf een handicap en zit elke dag al in de problemen door mijn handicap maar als ik dan zoń achtelijk wijf als jou zie die mensen voor geld nog verder de shit in helpt dan hoop ik dat je ooit zelf gehandicapt hulpbehoefend word je bent echt een heel slecht mens en ooit zul je dat inzien

    BeantwoordenVerwijderen