donderdag 12 november 2009

Dikke vrienden.....



Met Rex en Rebecca gaat het heel goed, het worden al echt maatjes. Als Rebecca even naar boven gaat dan staat Rex trouw bij de deur te wachten tot ze weer beneden komt. Dat is zo leuk om te zien!

Ook als er kinderen op bezoek komen (die willen natuurlijk allemaal graag de nieuwe aanwinst komen bewonderen) dan blijft Rex bij Rebecca en luistert eigenlijk alleen naar haar. Het is zo wonderlijk om te zien hoe Rex zo instinctief blijkt te weten dat hij bij haar hoort en dat hij voor haar moet zorgen.
Afgelopen week zijn we bij de dierenarts geweest want Rex heeft wat last van zijn ogen en heeft daar zalf voor gekregen, hij deed het prima daar en heeft zelfs op de weegschaal gestaan, 26,8 kilo weegt hij. Een prima gewicht volgens de dierenarts.
Ook zijn we naar de bloemenwinkel geweest en heb ik buiten gewacht terwijl Rebecca en Rex een bloem gingen kopen. Dat ging heel erg goed, ze heeft het helemaal alleen gedaan!
Daarna zijn we samen naar de kaartenwinkel geweest en heeft ze een kaart gekocht voor Hulp Hond Friesland zodat ze daar ook kunnen zien hoe goed ze het samen met Rex doet!
Het wandelen gaat nog wel wat wisselend met Rex, het is natuurlijk ook een hele overgang van het rustige Friesland naar een stad. Overal hoort en ziet hij wat, ook als hij andere honden ziet wordt hij erg enthousiast en wil hij graag spelen. Hij moet nu leren dat dat nu echt afgelopen is en dat hij rustig aan de riem moet lopen. Maar morgen ga ik samen met iemand wandelen die veel verstand van honden heeft en kunnen we daar aan gaan werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten